Σχετικά με εμάςΤο "Time Square" είναι ένα διαδικτυακό κατάστημα εμπορίας αντιγράφων ρολογιών πολυτελείας  και συναφών αξεσουάρ, που απευθύνεται σε όλους όσους τους αρέσει η απόκτηση πιστών αντιγράφων ρολογιών. Οι λόγοι δεν είναι πάντα οικονομική αλλά η απόκτηση ένος ρολογιού τύπου replica πολλές φορές βρίσκει πεδίο εφαρμογής και σε θέματα ασφάλειας

Η επιτυχία του Time Square βασίζεται:


 > > >  Στην ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ.
Τα αντίγραφα των ρολόγιών μας, δεν διαφέρουν καθόλου στην εξωτερική τους εμαφάνιση και φέρουν κορυφαίους μηχανισμούς στο εσωτερικό τους με ποιότητα ΕΤΑ 2824-2 που φέρει πιστή αντιγραφή του αυθεντικού Rolex. Κατασκευασμένα από υποαλλεργικό ατσάλι Τ20, αντέχουν στο βάθος του χρόνου και προσφέρουν εξαιρετικές ιδιότητες αντιδιάβρωσης και επίσης μας βοηθάει να πετύχουμε το ακριβές και ιδανικό βάρος όπως και τα αντίστοιχα αυθεντικά. Τα περισσότερα αντίγραφα μας, διαθέτουν επιφάνια από κρύσταλλο ζαφειριού, όπου σύμφωνα με την κλίμακα Moths που κατατάσσει το ζαφείρι στην κλίμακα 9 (Διαμάντι 10) είναι ανθεκτικότερο σχετικά με το γυαλί που βρίσκεται σε φθηνότερες απομιμήσεις.

 > > >  Στην ΕΥΚΟΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Ο καθένας μπορεί κανείς να διαλέξει τα προϊόντα της επιλογής του από το σπίτι ή το γραφείο, να τα παραγγείλει μέσω διαδικτύου από την ιστοσελίδα μας ή με μήνυμα στο facebook, καθώς και τηλεφωνικά, όπου σε όλες τις περιπτώσεις, χωρίς ταλαιπωρία να τα έχει στα χέρια του σε διάστημα από 1-4 ημέρες για όλη την Ελλάδα.


 > > >  Στην ΑΜΕΣΗ & ΦΙΛΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Με όποιον τρόπο κι αν παραγγείλει, καθώς θα έρθει σε επαφή με κάποιον από τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας. Μία δοκιμή θα σας πείσει!!!

Στο Time Square δεν χρειάζεται να είναι κάποιος ειδικός για να παραγγείλει. Ερχόμαστε καθημερινά σε επαφή με δεκάδες πελάτες που μας δίνει την άνεση να ξέρουμε ακόμα και με την πιο απλή περιγραφή ενός προϊόντος, σε ποιον κωδικό απευθύνεστε.

Γνωρίστε μας καλύτερα και εκμεταλλευτείτε τα μοναδικά πλεονεκτήματα που παρέχουμε και μην ξεχνάτε να επωφελείστε από τις καθημερινές προσφορές μας.